Er is ook aan de sfeer gedacht tijdens de Halve van Hoogvliet. Zowel voor de deelnemers als voor het publiek.

Doe je mee aan de 10 km of halve marathon, dan zul je de beats van Rotterdams bekendste hardloop-DJ al van verre herkennen: DJ René is ook bij de Halve van Hoogvliet!

.

 

De Halve van Winkelcentrum Hoogvliet is ook leuk om te bezoeken als je niet deelneemt. Natuurlijk kun je de lopers aanmoedigen, maar ook Winkelcentrum Hoogvliet is open. Het is een groot winkelcentrum met 80 winkels, dus je kunt gezellig even shoppen als je wil. En wil je even relaxen, dan hebben we leuk nieuws: het terras van Brasserie Me Moeder is pal naast de laatste bocht naar de finish. Met een lekker drankje en hapje geniet je van de sfeer van het evenement.

WINKELCENTRUM HOOGVLIET

Tijdens de Halve van Winkelcentrum Hoogvliet zijn de winkels open. Er zijn verschillende winkels die acties hebben voor de Halve van Hoogvliet. We houden je hiervan op de hoogte!

DJ TIM

DJ Tim, van het illustere duo Tim & Faab, draait bij de start/finish op het podium. Zijn beats zwepen de lopers vooraf op, ze voelen de vibes tot in de puntjes van hun vezels. En zijn de sportievelingen vertrokken, dan zorgt hij voor een gezellig sfeertje. Langs het parcours zul je als loper ook worden opgezweept door de beats van de DJ’s!