Klik hier om de foto’s van de Halve van Hoogvliet 2019 te bekijken.

Bij de aankomst is je finish gefilmd. De opnamen daarvan kun je hier via de uitslagenpagina vinden: klik op ‘video’ bij je persoonlijke uitslag.

Binnenkort publiceren we ook nog de after-movie.

 

 

2018

Klik hier en bekijk de foto’s en het filmmateriaal van de Halve van Winkelcentrum Hoogvliet 2018. Bekijk hieronder een mooie impressie van de dag:

Film 2017

Jongejonge, wat was het warm! De hitte maakte van de Halve van Winkelcentrum Hoogvliet een ware beproeving die de lopers zich als gladiatoren met veel karakter hebben volbracht. Chapeau! Zet je geluid aan en start de Film Halve van Winkelcentrum Hoogvliet 2017.

 

Foto’s 2017

Drie fotografen en twee cameramannen hebben tijdens de Halve van Winkelcentrum Hoogvliet foto’s en opnames gemaakt van het evenement. Ben je benieuwd en wil je ze snel zien? Klik dan HIER.

Klik ook meteen op het vinkje om de pagina te liken en volgen, dan zie je als eerste wanneer nieuwe foto’s worden toegevoegd en ook wanneer het filmpje online staat.

 

Filmpje vooraf

Voorafgaand aan de Halve van Winkelcentrum Hoogvliet hebben we een filmpje gemaakt met de beelden van vorig jaar. Wil je dat nog eens zien? Zet je geluid aan en klik snel op de link, dan zie je het meteen: Filmpje Halve van Winkelcentrum Hoogvliet: ga jij de uitdaging aan?

 

Foto’s 2016

Nog even terugkijken naar de editie van 2016? Bekijk de foto’s hieronder.