Heb jij al langer het idee dat je heel graag een 5 km loop zou willen doen, maar niet zo goed weet hoe je dat aan moet pakken? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor de looptraining die we speciaal voor de 5 km loop van de Halve van Hoogvliet organiseren.

De start is op donderdag 21 februari om 19.00 uur. Een gecertificeerde, ervaren trainer begeleidt je, geeft antwoord op al je vragen en stelt een trainingsschema voor je op. Na 12 weken loop je de 5 km van de Halve van Hoogvliet en hoppa, dan heb je je eerste medaille in de pocket

Tijdens de cursus krijg je looptraining (techniek), letten we op je houding, en leer je over voeding, goede schoenen voor jou en kleding. Tijdens de trainingen lopen we ook over het parcours, dan ken je dat ook meteen als je van start gaat op 25 mei. De cursus kost slechts € 4,25 per week, en dan is dat ook nog eens inclusief het startbewijs voor de 5 km loop. Inschrijven doe je door hier te klikken (let op: je hoeft NIET ook de 5 km wedstrijd aan te klikken). Kies voor de optie Looptraining 5 km. Na je inschrijving krijg je informatie toegestuurd zodat je goed voorbereid op 21 februari kunt beginnen. Tot dan!