De Looptraining is inmiddels gestart, inschrijven hiervoor is niet meer mogelijk. Volgend jaar (2021) organiseren we deze training weer. Hieronder kun je alvast meer hierover lezen.

 

WIJ HELPEN JOU OM DIE 5 KM TE HALEN!

Heb jij al langer het idee dat je heel graag een 5 km loop wil doen, maar dat je niet zo goed weet hoe je dat aan moet pakken? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor de looptraining die we speciaal voor de 5 km loop van de Halve van Hoogvliet organiseren.

De start is op 5 maart om 20.00 uur bij Sportinstituut De Korte. Een gecertificeerde, ervaren trainster begeleidt je, geeft antwoord op al je vragen en stelt een trainingsschema voor je op. Na 11 weken loop je de 5 km van de Halve van Hoogvliet en hoppa! dan heb je je eerste medaille in de pocket!

Tijdens de cursus krijg je looptraining (techniek), letten we op je houding, en leer je over voeding, kleding en de juiste schoenen voor jou. Tijdens de trainingen lopen we ook over het parcours, dan ken je dat ook meteen als je van start gaat op 23 mei. De cursus kost slechts € 35,- en dat is ook nog eens inclusief het startbewijs voor de 5 km loop. Inschrijven doe je door hier te klikken (let op: je hoeft NIET ook de 5 km wedstrijd aan te klikken). Kies voor de optie Looptraining 5 km. Na je inschrijving krijg je informatie toegestuurd zodat je goed voorbereid op 5 maart kunt beginnen. Tot dan!