Gecertificeerd parcours

We zijn er trots op om het te kunnen zeggen: het parcours van de Halve Marathon is door de AtletiekĀ Unie officieel gecertificeerd. Nauwkeuriger meten kan niet, dus je kunt er dus 100% zeker van zijn dat de afstand tot op de centimeter precies klopt.

De Rhoonse Grienden

Als organisatie willen we jouw Halve van Winkelcentrum Hoogvliet de perfecte belevenis maken. Dat begint bij het parcours waarover je je race loopt. Het gebied van de Halve van Hoogvliet is heel gevarieerd: je rent door bos, langs water, haventjes, door de grienden, langs het groene gras van de golfbaan, over de dijk dwars door Hoogvliet waar je je met een beetje fantasie tussen de Franse wijngaarden waant. Onderaan deze pagina vind je sfeerfoto’s daarvan.

In hele goede samenwerking met AV Spark zijn de parcoursen ook dit jaar weer perfect klaar gemaakt voor jou als loper. Exacte afstanden, km aanduidingen, route-bordjes etc, je kunt het dit jaar allemaal verwachten bij de Halve van Winkelcentrum Hoogvliet. De laatste kilometer blijft zoals vorig jaar (d.w.z. niet meer met een scherpe bocht de dijk af). De parcoursen van de Halve van Winkelcentrum Hoogvliet zijn mooi, snel en goed voorbereid, speciaal voor jou, zodat je op 27 mei een hele fijne Halve van Winkelcentrum Hoogvliet beleeft.

De parcoursen van de halve marathon en de 10km zijn nagenoeg gelijk aan die van vorig jaar, en leiden je door de Groene Gordel, het Ruigeplaatbos en de Rhoonse Grienden. Het parcours van de 5km leidt je via het Ruigeplaatbos langs de markante Spijkenisserbrug en door de mooie Achterweg terug naar de finish.

Parcours Halve Marathon

Parcours 10 km

Parcours 5 km