Als organisatie willen we jouw Halve van Hoogvliet de perfecte belevenis maken. we beginnen al voor je start om je in de juiste running-vibe te helpen. De Warming up doen we met zijn allen bij het podium. Na het opstellen en de countdown klinkt je startschot. Natuurlijk is het parcours erg belangrijk. Daar hebben we dan ook veel aandacht voor (kijk bij prachtige parcoursen). Er staan parcourswachten, goede richtingaanduidingen en kilometeraanduidingen bij het parcours. En dit jaar is het parcours officieel gecertificeerd door de Atletiek Unie!

Op de 10 km en halve marathon zijn vanaf kilometer vijf verzorgingsposten onderweg waar je water en sportdrank krijgt. Op de Halve marathon is ook een post met bananen. Na afloop van je race ontvang je bij de finish je welverdiende medaille, water, sportdrank en fruit. Heb je stijve spieren? Ga dan even langs bij de masseurs die voor je klaar staan en laat je kuiten los masseren terwijl ligt te genieten van je mooie medaille, je goede tijd en van het trotse gevoel dat je het toch maar mooi hebt gefixed!

 

Wat is er nieuw dit jaar?

    • Het inschrijfsysteem
    • Gecertificeerd parcours Halve Marathon
    • Parcours HM en 10 km grotendeels verkeersvrij

 

Verdere informatie:

– Er is geldprijzengeld bij de Halve Marathon voor nrs. 1, 2 en 3 van elke leeftijdscategorie (Hsen, H35+, H45+, H55+, Dsen, D35+ & D45+). Deze geldprijzen worden binnen twee weken na afloop aan de winnaars overgemaakt.

– Bij de 5 km en 10 km van Hoogvliet worden de overall nummers 1, 2 en 3 Dames en Heren gehuldigd. Er zijn geen geldprijzen.