Wedstrijdinformatie

Als organisatie willen we jouw Halve van Hoogvliet de perfecte belevenis maken. we beginnen al voor je start om je in de juiste running-vibe te helpen. De Warming up doen we met zijn allen bij het podium. Na het opstellen en de countdown klinkt je startschot. Natuurlijk is het parcours erg belangrijk. Daar hebben we dan ook veel aandacht voor (kijk bij prachtige parcoursen). Er staan parcourswachten, goede richtingaanduidingen en kilometeraanduidingen bij het parcours.

Op de 10 km en halve marathon zijn vanaf kilometer vijf verzorgingsposten onderweg waar je water en sportdrank krijgt. Op de Halve marathon is ook een post met bananen. Na afloop van je race ontvang je bij de finish je welverdiende medaille, water, sportdrank en fruit. Heb je stijve spieren? Ga dan even langs bij de masseurs die voor je klaar staan en laat je kuiten los masseren terwijl ligt te genieten van je mooie medaille, je goede tijd en van het trotse gevoel dat je het toch maar mooi hebt gefixed!

 

Wat is er nieuw dit jaar?

  • Het inschrijfsysteem*
  • Er is sportdrank onderweg en na je finish
  • De medaille
  • Aangepaste starttijden, zie hieronder
  • Huldigingen
  • Delen van het parcours zijn verkeersvrij

 

Starttijden (anders dan vorige jaren)

 10:40 uur  Warming Up
 11:00 uur  Start Halve Marathon
 11:30 uur  Start 10 km
 11:45 uur  Start 5 km
 12:30 uur  Huldiging nr. 1, 2, 3 D & H alle afstanden
 13:45 uur  Warming up Kids Run
 14:00 uur  Kidsrun 3 leeftijdscategorieën

 

Verdere informatie:

– Secretariaat bij De Korte Sport- en Gezondheidsinstituut aan de Middenbaan Zuid 402

– Huldiging: nrs. 1, 2 en 3 Dames en Heren van elke afstand om 12:30 uur

– Er zijn geldprijzengeld bij de Halve Marathon voor nrs. 1, 2 en 3 van elke leeftijdscategorie (Hsen, H35+, H45+, H55+, Dsen, D35+ & D45+). Deze geldprijzen worden binnen twee weken na afloop aan de winnaars overgemaakt. Dankzij het nieuwe inschrijfsysteem kunnen we dit automatisch doen

– En natuurlijk haal je op de Halve Marathon (dubbele) punten voor je ranking in het LOXAM Workx Stratenloopcircuit.

– Bij de 5 km en 10 km van Hoogvliet worden de overall nummers 1, 2 en 3 Dames en Heren gehuldigd. Er zijn geen geldprijzen. Je haalt geen punten voor het LOXAM Workx Stratenloopcircuit.

 

* Het inschrijfsysteem

Inschrijven voor de WPR-wedstrijden is nu veel makkelijker. Je maakt één keer een account aan, en vervolgens hoef je alleen nog de wedstrijden aan de klikken die je wil lopen. Wil je wijzigen of uitschrijven, dan kan dat op dezelfde manier. Schrijf je (tijdig) uit, dan wordt het geld automatisch op je rekening gestort. En het bedrag voor de winnaars van prijzengeld komt ook vanzelf op je rekening te staan. Handig hè!